Hallo

Ik ben kim, oprichter van DesignStudioKim.

Mijn fascinatie voor ontwerpen en kunst maken zit in mijn genen. Tijdens de opleiding aan de kunstacademie ruimtelijk ontwerp heb ik hierin mijn vak gevonden. In het werkveld ben ik in aanraking gekomen met Interieurarchitectuur, waarvoor ik diverse opleidingen op het gebied van kleur en verlichting heb gevolgd. Wall-art en interieurontwerp zijn voor mij dan ook een logische combinatie.

Ik vind het waardevol om te werken van uit kennis en creativiteit, mijn klanten komen daardoor ook uit bij mij.

Het is mijn passie om met mijn creativiteit een waardevolle betekenis te geven door vooruitstrevende ontwerpen te maken. Gedurende een eerste kennismaking luister ik goed naar de persoonlijke wensen, om deze vervolgens om te zetten naar passende beelden. De persoonlijke wensen van mijn opdrachtgever en mijn kennis en creativiteit vormen samen de basis voor een waardevol ontwerp.

” Design Studio Kim verrijkt jouw interieur “

Wall-Art

In mijn wall-art kan ik mijn ziel en zaligheid kwijt, vooral obscure thema’s vind ik interessant. Kenmerkend voor mijn werk zijn de sterke zwart-wit contrasten. Krachtige lijnen zorgen voor drama in elk kunstwerk en zijn een absolute verrijking voor het interieur.

Net zoals in mijn interieurontwerpen hou ik ook van impactmaken met kunst. De dramatiek in mijn werken bereik ik door het werken met houtskool en zwart-wit acrylverf.

Vaak werk ik vanuit een maatschappelijk thema, zonder dat dit direct zichtbaar is.
De vanzelfsprekendheid waarmee wij ons lichaam zien en ervaren en ook waarop wij met de natuur omgaan, zijn terugkerende thema’s.

Het is mijn passie interieurs te verrijken met prachtige kunst én tevens een stuk bewustwording bij de toeschouwers te creëren.

Missie – doel

Wij leven in een prachtige omgeving en het is mijn wens dat alle komende generaties een fijne en leefbare omgeving hebben en behouden. De DesignStudio heeft als doel interieurontwerpen te verduurzamen, waar mogelijk.

De tijdgeest is aan het veranderen, gelukkig komen er steeds meer merken met prachtige duurzame producten, waaronder behangen, verf, meubels en kunst. Daarnaast is er ook aandacht voor lokaal kopen en produceren.
Het is mijn doel om dit ook op te nemen in ontwerpen waar dat past binnen de wensen van de opdrachtgever.